Christian Eberhard si Tobi Ibitoye lanseaza impreuna ”Rain Down Fire”

Astazi, 16 octombrie 2020, Christian Eberhard si Tobi Ibitoye lanseaza impreună piesa “Rain Down Fire”.

Eberhard si-a gasit pasiunea pentru muzica la varsta de 15 ani, cand, din camera lui, a inceput sa isi creeze propriile beat-uri. A urmat, apoi, sa accepte invitatiile promoterilor locali de a fi DJ in numeroase cluburi, iar la scurt timp dupa, Christian avea sa renunte la mixat pentru a se concentra exclusiv pe productie. De-a lungul timpului, el si-a lasat amprenta pe hituri precum “Poza de album” (Melina feat. Vescan) si “Iti va fi dor” (Doddy).

Tobi Ibitoye a venit in Romania in 2009, la varsta de 15 ani, in momentul in care tatal sau a fost nevoit sa se mute in tara noastra. Nascut si crescut in Abuja (Nigeria), Tobi nu s-ar fi asteptat ca viata sa se schimbe radical in momentul in care a ajuns in Romania.

Dar, dupa cativa ani, Tobi a fost convins de prietenii sai sa participe la “Vocea Romaniei”. Lunile de filmari ce au urmat au fost pline atat de emotii, cat si de provocari, mai ales ca Tobi nu cantase pana atunci decat in biserica sau la diferite petreceri.

Chiar daca a iesit pe locul 2, el si-a gasit dragostea pentru muzica asa cum nu o facuse pana atunci. Iar, in acest moment, Tobi ne bucura sufletul prin ceea ce face – transformarea poeziei in muzica.

Pareri?

Comentarii