Cel mai nou trend in randul vedetelor! Poarta bratari la fel, dar personalizate in stilul propriu!
2015-09-16 21:21:00

Geanina Ilies, Dana Savuica, Cristina Cioran

Dana Savuica, Emma Zeicescu, Genina Ilies, Cristina Cioran, Raluca Zenga, Simona Patruleasa, Oana Turcu si surorile de la Bambi sunt doar cateva dintre vedetele care s-au lasat cucerite in aceasta toamna de bijuteriile Christina Diamonds.

Cristina Cioran a asortat tinutei sale verzi o bratara Collect in culoarea toamnei. Tot pentru acelasi produs de calitate au optat si Geanina Ilies si Simona Patruleasa, care au purtat la un eveniment monden bratarile Collect, in culori diferite.

Raluca Zenga a primit din partea Christina Diamonds, cu ocazia lansarii cartii sale, “Manualul Mamicii ZEN”, un ceas Collect personalizat cu diamante albe, negre si tsaforit si talismane cu pietre semipretioase (onix negru, peridot, granat, ametist verde si citrine), dar accesorizat si cu simboluri Zen, pentru dragoste si natura.

Si prezentatoarea Realitatea TV – Emma Zeicescu pune pret pe calitate si valoare atunci cand isi alege bijuteriile. Tocmai de aceea, vedeta tv poate fi vazuta purtand ceasuri sau bratarile aceluiasi brand de bijuterii.

Bratarile Collect de la Christina Diamonds scriu povestea timpului tau si dau valoare fiecarei clipe.

Va las sa vedeti mai jos cateva fotografii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *