Ce e dragostea? Afla din cel mai nou cover de la Ciprian Robu!

DJ-ul si producatorul Ciprian Robu, o prezenta de senzatie in zona muzicii electro-house, recunoscut prin sunetul modern, eclectic si complex, revine cu o interpretare unica pentru una din cele mai populare piese din lume.

“What Is Love” de la Haddaway a devenit una din cele mai cunoscute piesa din lume la inceputul anilor ’90. Asigurandu-si titlul de hit absolut, piesa a ocupat pozitii de top in peste 13 tari din lume. Cover-urile ce au urmat din partea artistilor precum Diane Birch, Sharaya J, Kiesza dar si rapperii americani Eminem si Lil Wayne prin varianta lor “No Love”, au mentinut-o in atentia presei in cei 23 de ani de la lansarea oficiala.

Despre decizia care i-a motivat alegerea, Ciprian declara: “Unul din cover-urile mele favorite e cel a lui Daughter pentru piesa “Get Lucky” (Daft Punk), cover care a reusit cu succes sa transforme o piesa vesela in una nostalgica. Mi-a placut atat de mult ideea asta de a schimba feeling-ul general al piesei intr-un mod atat de brutal incat am zis ca trebuie sa incerc si eu asta. Varianta mea pentru “What Is Love”, a celor de la Haddaway este una care schimba starea generala pe care ti-o da initial piesa originala si care se incadreaza perfect in muzica pe care eu o iubesc cel mai mult, muzica electronica. Si inca unul din motivele pentru care am ales “What Is Love” e ca imi place tare mult cum o canta Mihai Farkas (Ja’ Mike), vocea care insoteste acest cover.”

Asadar, dupa parerea voastra, “What Is Love”? Sunteti de acord cu Ciprian Robu? Va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii