Casper lanseaza prima piesa din cariera, „Noi doi"
2018-11-07 16:31:01

Casper lanseaza „Noi doi”, prima piesa din cariera, insotita de videoclip. In regia lui Lazar Cercel, clipul pune in imagini o poveste de iubire care se sfarseste sub ochii celor doi indragostiti.

„Sunt super incantat de acest proiect puternic si anume Scoala de Colectie si ma bucur ca fac parte din el. Cu intreaga echipa am reusit sa cream «Noi doi», o piesa care reda cele mai puternice trairi ale mele. Clipul a fost realizat de Lazar Cercel si Central Film, carora le multumesc enorm de mult pe aceasta cale. A fost o energie minunata la filmari si m-au ajutat enorm sa exprim cu adevarat ceea ce simteam. De partea muzicala s-a ocupat Bodea Costin, un producator alaturi de care lucrez perfect. Tot ce imi doresc in acest moment este ca piesa sa ajunga la toata lumea si sa se bucure de «sufletul meu»”, marturiseste Casper.

Participant al emisiunilor concurs „Romanii au talent” si „iUmor”, Bogdan Panait aka Casper a inceput sa faca muzica de la 18 ani. Artistul a cantat rap si a facut freestyle pe scena mai multor evenimente muzicale, apoi a studiat la Facultatea de Arte interpretarea muzicala canto-clasic.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *