Carla's Dreams - "Sub pielea mea" - locul 1 in MediaForest, viral pe Internet
2016-01-25 17:03:54

Carla’s Dreams a lansat acum 4 zile un nou single “Sub pielea mea | #eroina” cu videoclip oficial. Piesa a facut 1 milion de vizualizari in 2 zile si in urmatoarele 2 zile inca 1 300 000 de vizualizari.

“Sub pielea mea” a fost compusa de cei de la Carla’s Dreams, produsa de Alex Cotoi si lansata impreuna cu Global Records.

Videoclipul a fost filmat in Chisinau, regizat de Roman Burlaca de la BR Films si DoP George Secrieru, aceeasi echipa creativa alaturi de care Carla’s Dreams au lucrat pentru videoclipul single-ului anterior “Te rog”.

“Sub pielea mea” este pe locul 1 pe Kiss FM si Radio ZU, iar in topul MediaForest, in ultimele 3 zile, piesa a incheiat ziua pe locul 1.

Artistii talentati de la Carla’s Dreams nu se opresc din cucerirea clasamentelor din Romania.

Carla’s Dreams au sustinut de curand un concert in Hard Rock Cafe, sold out, in fata unui public entuziast.

Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (35 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor moldoveni cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. In plus, tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 30 de milioane de vizualizari. In plus, cel mai recent single al lor “Te rog” a fost viral pe Internet, imediat ce s-a lansat si este in prezent difuzat constant pe radio si TV, cu aproape 18 milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova si pregatesc lansarea celui de-al doilea album in acest an.

Asa ca, daca va place aceasta piesa, ce-ar fi s-o punem pe repeat? Listen and listen again!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *