Carla Fernandes si Matt Hunter lanseaza single-ul "Entera"
2020-08-15 01:11:03

Carla Fernandez lanseaza “Entera”, in colaborare cu starul american Matt Hunter, cu ritmuri care iti vor incalzi inima si-ti vor pregati pasii catre ringul de dans.

Carla Fernandes prezinta noul ei super single “Entera”. La scurt timp dupa ce a cucerit publicul cu track-ul “Por Que”, anteriorul single al Carlei, lansat impreuna cu Maikel Delacalle, tanara artista lanseaza o noua piesa gata sa cucereasca publicul din intreaga lume. Titlul acesteia este “Entera” (RO: Intreaga) si este rezultatul colaborarii dintre Carla si Matt Hunter, cantaret, compozitor si actor de origine columbiano-italiano-americana.

“Entera” este o piesa moderna pop, cu elemente latino si numeroase acorduri de chitara. Single-ul iti inspira un vibe de vacanta si este menit sa fie imnul oricarei petreceri. Povestea versurilor este despre o iubire fierbinte de vara, traita prin miscari de dans, sub clar de luna, langa un foc de tabara pana la rasarit. Povestea poate fi interpretata in multiple feluri, astfel incat oricine se poate regasi in versurile melodiei si, pentru un moment, poate fi transportat pe o plaja de vis.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *