Cally Roda, succes international de proportii
2018-02-20 19:00:52

Cally Roda, solistul care a lansat recent piesa “Miscarea feminista”, in colaborare cu Puya, se bucura de un succes foarte mare pe plan international. Single-ul sau, “No more” a fost licentiata in Belgia, Olanda, Luxemburg si Brazilia si a intrat rapid in playlist-ul posturilor de radio din Benelux, devenind astfel unul dintre putinii artisti autohtoni care patrund in Airplay in aceasta zona a Europei.

“Ma bucur enorm ca in cateva luni de la lansare, “No more” a inceput sa fie difuzata in strainatate. Este o piesa in care am crezut foarte mult si iata ca rezultatele imi confirma asteptarile. Nu am uitat nici Romania, de aceea am acceptat sa inregistrez pe noul single al lui Puya, “Miscarea feminista”, o piesa care a fost primita foarte bine de cei care ma sustin”, a declarat Cally Roda.

Flavius a pornit proiectul “Cally Roda”, o data cu single-ul “I know U”, urmand apoi o colaborare pe albumul lui F. Charm, dar si un single in limba romana, “Tu nu stii multe”, pe care urmeaza sa il promoveze intens. De asemenea, artistul se afla in studio si lucreaza la primul sau album solo care va fi lansat foarte curand.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *