Caceres, omul din spatele hit-urilor „Felices Los 4" si „Mayores", colaboreaza cu Costi pentru single-ul sau de debut, „La Octava Maravilla (Lento)."
2018-12-10 18:37:15

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. În ultimii 2 ani, compozițiile tânărului artist au depășit 3 miliarde de vizualizări, fiind responsabil pentru hit-uri precum „Felice Los 4″ (Maluma), „Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) și „Vacantione” (Wisin). Caceres îl creditează pe Costi ca fiind producătorul ce l-a motivat să-și lanseze propriul single, după ce romanul a auzit demo-ul piesei „La Octava Maravilla (Lento)”.

Pentru „La Octava Maravilla (Lento)”, Costi se folosește încă o dată de rădăcinile sale latine ce au născut hituri precum „Rumba”, „Habibi” (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) și „Passion” (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), în timp ce vocea lui Caceres completează perfect producția artistului român pentru a crea un mix de pop și latino pe beaturi ritmate.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicală internațională precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair și Faydee, printre alții.

Născut în Constanța, a debutat cu muzică populară, iar apoi a facut tranziția către muzica ușoară în componența trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Spre finalul anilor 2000 piesele compuse de el au căpătat influențe balcanice și orientale, ceea ce se poate observa și în melodia „Ca la Amsterdam”, care s-a bucurat de un succes imens în Turcia și Arabia Saudită.

Între 2011-2015 a lucrat cu artiști precum Ana Kokić, Sandra Afrika, Viki Miljković și Nikol Bulat, Faydee, Shaggy și Mohombi, dar a și lansat hit-uri precum „Habibi (I need your love)”.

În 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul „Summer in Kingston” i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Cel Mai Bun Album Reggae”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *