Cabron feat. Peter Pop - Lupu' de pe maidan (videoclip nou)
2015-03-25 18:42:45

Cunoscutul și îndrăgitul Cabron revine în atenția publicului cu un nou single la fel de puternic ca “Vocea ta”, featuringul cu Voltaj, piesa “Lupu’ de pe maidan” fiind o colaborare cu Peter Pop.

Perserverent, inversunat impotriva conformismului si mereu stapan pe propriile convingeri, Cabron ne da in cel mai recent single al sau o “lectie” personala despre reusita. Acesta ne reaminteste ca depinde doar de noi sa credem in ceea ce vrem si sa gasim acea forta de neclintit care sa ne duca pana la capatul drumului.

“Am scris Lupu’ de pe maidan pe baza a ceea ce viata m-a invatat pana acum. Am inteles ca pentru a reusi, trebuie sa stii foarte clar de la inceput ce iti doresti, sa urmezi drumul pe care tu ti-l alegi, si sa nu astepti ca totul sa cada din cer. Tu esti responsabil pentru ceea ce obtii sau nu obtii. Viata este o calatorie in care trebuie sa dai dovada de rezistenta, rabdare si perseverenta”, a declarat Cabron.

“Lupu’ de pe maidan” este o productie HaHaHa Production si Cat Music, muzica este compusa de catre Maxim Chisaru, Constantin Bodea si Andrei Mihai, iar versurile sunt scrise chiar de catre Cabron. Piesa beneficiaza si de un videoclip de imagine spectaculos, marca HaHaHa Video Production, in regia lui Iulian Moga.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din Romania inca din 1999, cand infiinta, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul si mesajele transmise in piesele sale l-au recomandat ca o voce importanta in aceasta nisa muzicala.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *