Bruno Mars, succes Magic!
2016-11-29 23:21:54

Vanzari record pentru albumul proaspat lansat de catre Bruno Mars!

Superstarul Bruno Mars se bucura de una dintre cele mai favorabile perioade din cariera sa. Albumul sau “24K Magic” a debutat pe prima pozitie in topurile Digital si R&B/Hip-Hop, cu peste 400 milioane de streamuri, iar single-ul “24K Magic” a urcat pe a 4 pozitie in Hot 100 si va fi premiat cu discul de Aur.

Pe langa acestea, biletele pentru turneul sau au stabilit un alt record: peste 1 milion unitati vandute in doar 24 de ore. Biletele au fost puse in vanzare imediat dupa doua aparitii televizate populare: deschiderea ceremoniei de American Music Awards dar si profilul 60 Minutes care a fost primul interviul al artistului in ultimii 4 ani.

Albumul a fost laudat deopotriva de critici si fani, iar recenziile nu au intarziat sa-i intareasca pozitia de best-seller.

Billboard a anuntat ca 15 concerte au fost adaugate celor 85 deja programate in turneul mondial, ca rezultat al cererii mari de bilete venite de la fani.

Bruno va fi pe urmatoarea coperta Rolling Stone, si va urca pe scena alaturi de ingerasii de la Victoria Secret in Show-ul lor anual de pe 5 Decembrie.

Cele mai recente aparitii a lui Bruno la American Music Awards si a patra aparitie la NBC Saturday Night Live au scos in evidenta cel mai nou single de pe album, “Chunky”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *