Breyan Isaac lanseaza primul lui single: "Janice (4ever Love)"
2018-11-30 18:15:11

Producătorul premiat cu Grammy și compozitorul deținător al discului de platină, Breyan Isaac, lansează primul său single, în care vorbește despre dragostea nemuritoare. Artistul îi dă creditele soției sale, Janice, pentru inspirația versurilor din această piesă sinceră și delicată.

„Am tot încercat să îmi dau seama ce piesă ar fi potrivită pentru mine, mai ales că activez în această industrie de ceva timp. Toată căutarea mea m-a adus înapoi la acest cântec frumos, despre una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am întâlnit în viața mea, soția mea. Timpul și dragostea au fost de partea noastră. Îi dedic această piesă atât ei, cât și tuturor femeilor sau fetelor frumoase din această lume, care se luptă să își vadă frumusețea în ochii celor care le adoră”, declară Breyan.

Breyan Isaac are o istorie lungă în industria muzicală; artistul a lucrat la multe piese ce au ajuns #1 în topul Billboard Hot 100, cum ar fi “Whistle” a artistului Flo Rida sau piesa “Timber” a lui Pitbull și Kesha. Pe lângă colaborările sale cu artiști ca David Guetta, Pitbull, Wiz Khalifa, Nicki Minaj, Charlie Puth, G-Eazy, Flo Rida, Lecrae, Waka Flocka Flame și mulți alții, Breyan Isaac a primit 5 premii consecutive de la BMI între 2013 și 2017. De asemenea, anul 2018 a fost un an bun pentru Breyan, care a primit premiul Grammy pentru categoria “Cel Mai Bun Album Reggae”, pentru colaborarea sa cu Damian Marley la albumul “Stony Hill”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *