Boier Bibescu feat. Alex Velea - Îmi e dor (making of video)
2015-05-22 14:39:58

Boier Bibescu_Alex Velea_fin_nas

La o lună distanţă de când s-a căsătorit, Boier Bibescu a recreat unele momente speciale din propria nuntă pentru videoclipul noului lui single, “Îmi e dor”, un featuring cu Alex Velea.

Chiar dacă tradiţia spune că mireasă trebuie furată de la nuntă, de data această, cel răpit a fost Boier Bibescu, conform scenariului videoclipului. “Vinovat” de acest lucru este chiar Alex Velea care, pe lângă prieten vechi şi colaborator pe plan profesional, este şi nasul de cununie al lui Boier Bibescu.

În regia lui Dan Petcan, clipul ne introduce într-o atmosferă de party în aer liber, la piscină, înconjuraţi de o grămadă de prieteni puşi pe distracţie, dar şi într-un mediu mai elegant, în restaurant, aşa cum cere protocolul de nuntă.

Despre filmările ce au durat aproape 24 de ore, Boier Bibescu spune: “A fost funny la filmări, în special partea în care a trebuit să dansez. Mi-a ieşit limba de un cot repetând coregrafiile pentru că eu sunt obişnuit să cânt, să produc, să compun, dar nu să şi dansez Aşa că m-am distrat şi eu, dar mai ales cei vreo 50 de oameni din jurul meu”.

Până când se lansează videoclipul, vă las să vedeţi câteva fotografii de la filmarea acestuia şi vă sfătuiesc să rămâneţi aproape pentru a fi la curent cu noutăţile.

Credit imagini: Octavian Lucian Foto

https://youtu.be/Kqfng8CJcQU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *