Bogdan Medvedi, declarație de dragoste pentru Oana Zara
2020-11-26 20:10:58

În urmă cu câteva zile, pe TikTok, Bogdan Medvedi și Nicole Cherry au lansat challenge-ul #atatdeaproape, în care utilizatorii platformei arată cum se pregătesc de sărbători și alături de cine, dar și cui și-ar dori să-i declare dragostea.

 

Bogdan are răspunsul, de cinci ani deja, de când are o relație cu Oana Zara, frumoasa coregrafă pe care a cunoscut-o în 2014. Oana este cea căreia artistul îi declară dragostea zilnic și alături de care va petrece sărbătorile. Totodată, piesa Atât de aproape este despre povestea lor de iubire și trăirile lor.

 

“Iubirea reprezintă pentru noi mai mult decât fluturi în stomac, înseamnă respect, înțelegere, sinceritate și ajutor atunci când totul pare greu. Atât de aproape este despre povestea noastră de dragoste și, sper eu, povestea multor oameni care ascultă piesa, a spus Bogdan.

 

Chiar dacă această perioadă a adus schimbări majore pe toate planurile, Bogdan și Oana sunt mai apropiați ca niciodată și se bucură din plin de fiecare clipă petrecută împreună. “Deși am văzut foarte mulți oameni care s-au despărțit în perioada asta, noi ne-am apropiat și mai mult și nu ne încurcă deloc să stăm tot timpul unul cu celălalt, din contră, ne bucurăm că putem petrece acest timp împreună”, a declarat Bogdan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *