Blue J lanseaza piesa “Dansul Meu”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Tanarul artist albaiulian Blue J revine cu o noua piesa, de aceasta data intr-o nota romantica, dat fiind faptul ca ne aflam in luna celebrarii iubirii.

Solistul vrea pe aceasta cale sa ne impartaseasca tuturor frumusetea acestui sentiment si sa ne indemne sa ne lasam invaluiti de iubire nu doar in aceasta perioada a anului ci tot timpul, sa luptam si sa credem in iubire indiferent de situatie fara a lasa orgoliul sa ne intunece fericirea.

Piesa infatiseaza iubirea in toate ipostazele sale, de la primii fiori pe care ii trezeste in inima si pana la maturitatea relatiei, atat cu momentele de liniste cat si cu cele in care exista mici neintelegeri. Sa nu uitam ca iubirea ne poate da puteri nebanuite si trairi intense cum nimic altceva nu ne poate da.Cu siguranta v-a retrezi fiorii dragostei in toti cei care o vor asculta si va reusi sa alunge supararea din sufletul oricui. Asadar nu uitati sa iubiti in fiecare zi, nu doar azi sau maine…iubirea ne face mai buni.

Blue J va doreste auditie placuta si nu in ultimul Happy Valentine’s Day!

Va invit sa ascultam impreuna noua piesa a lui Blue J, “Dansul Meu”, dupa care va astept cu parerile voastre. Like or not?

Comentarii