Billie Eilish X Justin Bieber lansează remix-ul piesei „Bad Guy"
2019-07-12 16:18:52

După ce Justin Bieber a anunțat lansarea unui remix la începutul acestei luni, întreg peisajul social media a luat foc, iar acum, la câteva zile distanță, misterul a fost elucidat – Bieber și Billie Eilish au lansat remix-ul piesei „Bad Guy”.
Această nouă variantă a hit-ului „Bad Guy” este completată prin adăugarea câtorva versuri ale lui Justin, al căror suflu ludic și ironic oferă un plus celebrei piese. Remix-ul single-ului „Bad Guy” a venit la pachet cu un vizual neașteptat – o poză cu o Billie Eilish în adolescență, într-un costum de dans strălucitor, fiind înconjurată de postere cu Justin Bieber.
Indiciul principal al acestei colaborări a fost reprezentat de răspunsul pe care Finneas O’Connell, fratele, producătorul și omul alături de care Billie își scrie piesele, l-a oferit la postarea lui Bieber de pe Twitter, care a inclus doar cuvântul „Remix”. În același timp, și Billie Eilish a ținut neapărat să crească suspansul și, prin postarea câtorva Instagram Stories, aceasta și-a anunțat fanii că lansarea unui nou material ar putea urma curând.
Billie Eilish este un fan declarat al lui Justin Bieber, numindu-l chiar „prima sa dragoste” într-un interviu. La începutul acestui an, Billie a făcut un anunț pentru Billboard, în care a oferit câteva indicii privind această colaborare. Cei doi artiști s-au întâlnit la ediția din acest an a festivalului Coachella.
„Bad Guy” este una dintre cele mai îndrăgite și ascultate piese semnate Billie Eilish, iar remix-ul acesteia, care bifează caracteristicile uneia dintre cele mai neașteptate și interesante colaborări ale anului, va face furori în această vară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *