Bibi lanseaza o surpriza muzicala delicioasa, cu aroma de portocale!
2016-12-09 00:21:56

Dupa ce ne-a indulcit in aceasta vara cu indragitul single “Ciocolata”, Bibi lanseaza inca o piesa dulce pentru fanii sai “Coji de Portocale”.

Ultimele luni au fost foarte speciale si aglomerate pentru tanara de 14 ani care a cucerit publicul cu talentul si energia sa debordanta! Entuziasmul si timbrul special i-au adusm pe langa numeroase trofee si premii la diverse concursuri, si o armata de fani. Recent recrutata in echipa Disney Romania, unde si-a imprumutat vocea unui dintre personajele “Star Darling”, Bibi s-a alaturat si unuia dintre cele mai asteptate spectacole din Romania, Festigal, unde a invatat tinerii sa creada in visele lor si sa le transforme in realitate!

Astazi Bibi ne prezinta propria sa versiune a hitului “Coji de Portocale”, o piesa interpretata original de Simona Nae si Cristi Nistor si ale carei versuri au o aroma speciala de prospetime si dragoste. Firele romantice se vor regasi in ritmurile acestei piese.

Bibi, declara cu mare entuziasm: “Acest remake s-a nascut datorita dorintei mele de a avea o piesa in care toti adolescentii sa se regaseasca!

Alaturi de echipa Roton Music am realizat acest proiect si sper din suflet sa placa tuturor! La filmari m-am distrat super mult alaturi de intreaga echipa si de actorul Alex Dediu, baiatul din videoclip, fiul marelui chitarist din trupa Holograf (Romeo Dediu).

Multumesc din suflet tuturor persoanelor care au luat parte la acest proiect, drag sufletului meu!”

“Coji de Portocale” este dedicatia perfecta pe care o puteti face in aceasta iarna persoanelor dragi sufletului!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei BiBi, “Coji de Portocale”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *