Baroq – Departe (videoclip nou)
2015-03-18 15:09:37

Baroq lanseaza piesa “Departe”, impreuna cu un videoclip iesit din tipare, realizat intr-un decor S.F., in care joaca vedeta de televiziune Adelina Pestritu.

In varsta de doar 23 de ani, se poate lauda deja cu o cariera de succes, Baroq fiind un nume cunoscut in lumea jazzului din Romania, a sustinut nenumarate concerte si a castigat premii importante la diverse concursuri musicale.

“Au urmat concerte jazz prin toata tara, cantam mai mult de placere. Lumea jazz-ului este o lume mica, dar frumoasa”, a declarat Baroq.

Noua piesa, “Departe” ne vorbeste despre clipa in care tot ce ai vrea e sa pleci undeva cu persoana iubita si uiti de toate problemele pe care le ai.

“Ma regasesc in versurile piesei. Am trecut printr-un moment greu, cand parintii prietenei mele se bagau in relatia noastra, iar presiunea era asa mare incat îmi doream sa plec departe si sa las toate probleme in urma. Tot ce imi doream era sa fiu cu ea.”, a spus Alex.

Filmarile clipului s-au realizat la studioul Videolink, au durat peste 15 ore, de regie ocupandu-se Anton Sandu si Octavian Rachita. Tinutele au fost asigurate de catre Ana Andrei, make-up artist este Mihaela Buzica, iar hairstylist este Elisabeta Manole.

Adelina Pestritu joaca in videoclip rolul femeii de care Baroq este indragostit. “M-am simtit foarte bine alaturi de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit. Alex este un tanar foarte talentat si am incredere ca va avea succes pe piata muzicala!”, a spus Adelina.

Si Baroq a fost foarte incantat de colaborarea cu vedeta: “Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, Adelina are si o personalitate extraordinara, sunt mandru ca am cunoscut-o si ca am lucrat alaturi de ea. Ne-am inteles bine din prima, a avut o energie pozitiva si m-a ajutat de mai multe ori pe parcursul filmarilor, avand mai multa experienta in fata camerelor”, a spus cantaretul.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *