Aza si GUZ lanseaza ``Visam``
2020-02-26 16:53:03

Cei 2 artisti canta despre o iubire neimplinita in cel mai nou single – Visam.

Aza revine cu o noua colaborare surpriza, de data asta alaturi de GUZ.
Compusa de artista si scrisa impreuna cu Guz, “Visam” continua povestea inceputa in “Mai iubeste-ma odata”, iar mesajul piesei se muleaza perfect pe tematica lunii Februarie.

“Ma bucur ca Aza s-a gandit la mine pentru aceasta colaborare. O admir pe Aza ca artist inca de la inceput, iar aceasta piesa in mod special, mi-a amintit de muzica ruseasca. Sper ca piesa “Visam” sa placa la fel de mult si sa atinga sufletul oamenilor“ declara GUZ.

Descoperita de Adrian Sina in urma participarii la Vocea Romaniei, Aza a debutat cu single-ul “Usor, usor”, urmat de lansari precum “Rimel”, “Nu din prima seara” si “Mai iubeste-ma o data”, dar si colaborari pe single-urile “Piatra de pe inima” (Adrian Sina, Laiu) si “True Love Story” ( Directia 5)

Colaborarile de succes cu Adrian Sina, Directia 5 si lansarile ce au adunat milioane de vizualizari i-au adus Azei un fan-base devotat ce o urmareste la fiecare miscare. Totodata, artista a strans o comunitate impresionanta pe TikTok, unde filmuletele postate de aceasta depasesc 1 milion de vizualizari.

Guz este unul dintre muzicienii foarte apreciați din Republica Moldova, devenit cunoscut și în România odată cu piesa „Prefer”, extrasă de pe primul album din cariera lui, „Colecționez suflete”, lansat in 2017. A urmat albumul “Inima de piatra”, lansat in 2018 si acompaniat de single-ul “Prea fin, prea dulce”, in colaborare cu Irina Rimes.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *