Aura B si Jurca lanseaza “Te Recuerdo”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dupa colaborarea cu Alex Mica, Aura B lanseaza o noua piesa, “Te Recuerdo”, in colaborare cu Jurca, single al carui videoclip este regizat de Calatorie Magica.

“Piesa “Te recuerdo” este o piesa scrisa de mine inspirata din viata mea personala, o piesa cu un mesaj frumos, piesa in care , sper, sa se regaseasca multe personae. La aceasta piesa am colaborat cu un tanar rapper foarte talentat, roman nascut in Spania. Piesa era initial doar cu mine, dar propunerea de colaborare cu Jurca a venit din partea unei persoane care mi’a filmat clipul “en tu mirada” spunand ca ar da foarte bine o parte de rapp pe piesa , idee cu care am fost de acord. Finalul piesei va las pe voi sa decideti daca va place, eu una sper sa va bucure sufletul”, a declarat Aura B.

“Am cunoscut-o pe Aura cand am filmat videoclipul acestei piese, asta find si prima piesa in care colaboram. Am primit melodia ei, si mi-a facut mare placere sa aduc si eu un aport la ea. Nu este o piesa goala, este o piesa cu mesaj frumos si lucrul acesta mi-a placut foarte mult. Sper sa trasmita lumii aceeasi senzatie care mi-a transmis-o si mie”, a adaugat Jurca.

Pareri?

Comentarii