Atlantic Records au anuntat noul album Kelly Clarkson, acompaniat de single-ul "Love So Soft"!
2017-09-10 18:16:33

Atlantic Records au anuntat in mod oficial lansarea noului album Kelly Clarkson – ” Meaning Of Life” – pe 27 Octombrie.

“Meaning Of Life” este primul album lansat de artista in colaborare cu casa de discuri si este disponibil pentru pre-comanda incepand de astazi, fiind acompaniat de single-ul “Love So Soft” si piesa “Move You”.

“Love So Soft” este acompaniat si de un videoclip a carui regie a fost semnata de Dave Meyers, cunoscut pentru colaborarile sale cu artisti precum Kendrick Lamar si Missy Elliott.

Clarkson, care in momentul de fata este pe coperta Entertainment Weekly – Fall Music Preview o sa sarbatoreasca anuntul maine cu un recital live ce va include “Love So Soft” si “Move You” la Today Show pe NBC.

Totodata, pe langa aparitiile la diferite show-uri TV in urmatoarea perioada, Clarkson isi va relua rolul de antrenor in cadrul noului sezon The Voice, ce va avea premiera in Februarie 2018.

Pentru “Meaning Of Life” Kelly a lucrat alaturi de colaboratori frecventi printre care Jason Halbert, Jesse Shatkin, Greg Kurstin (Adele, Sia) Jesse Shatkin (Sia, One Direction, Charlie Puth), dar si Mick Schultz, The Monarch si Nick Ruth.

Kelly Clarkson este una dintre cele mai populare artiste din toate timpurile, cu peste 100 de single-uri ce au ajuns #1 in Billboard si un total de 25 milioane de albume si 36 milioane de single-uri vandute in toata lumea. Nascuta in Texas, artista a devenit faimoasa ca urmare a participarii la American Idol, fiind castigatoarea primului sezon. A urmat single-ul de debut “A Moment Like This”, ce a ajuns rapid pe locul 1 in Billboard, fiind desemnat ulterior cel mai bine vandut single al anului respectiv.

Unul dintre cei mai premiati artisti din istoria muzicala, de-a lungul carierei Clarkson a fost nominalizata la o varietate incredibila de premii, castigand de 3 ori premiul Grammy (de 2 ori pentru “Best Pop Vocal Album”), alaturi de 12 premii Billboard Music Awards, 2 premii American Music Awards si 3 premii MTV VMA, printre altele.

Asculta acum noul single Kelly Clarkson si nu uita sa pre-comanzi albumul aici.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa-mi spuneti impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *