Asher lansează piesa „Beautiful Lies": o poveste despre vraja iubirii
2019-07-17 22:14:36

Asher lansează piesa „Beautiful Lies”, o melodie care are un vibe de reverie, căruia i se alătură o voce pătrunzătoare.

„Beautiful Lies” vorbește despre amintirile care devin apăsătoare, vraja iubirii și obsesii. Devine din ce în ce mai greu să rupi vraja care învăluie melodia. E ca un vis din care nu e clar dacă personajul vrea să se trezească sau nu.

Până la urmă, totul se încadrează într-un pattern: poveștile, minciunile și amintirile unei iubiri pe cale să se încheie, iar melodia scoate în evidență procesele prin care mintea încearcă să elibereze de trecut.

Asher (Așer Stanciu) s-a născut la Brașov în 1988. A fost dintotdeauna pasionat de muzică, a început cursurile de pian la 7 ani la Școala de Muzică din Brașov – unde a și compus propriile creații muzicale. În ultimii ani, a făcut muzică și a lucrat ca DJ în mai multe cluburi din Predeal, Brașov, București. Anul 2011 a reprezentat o evoluție majoră în cariera lui Asher – e reușit să își facă un nume atât în industria muzicală românească cât și peste hotare. A colaborat cu mai mulți artiști, printre care George Hora, Kameloa, Raluka, Liviu Hodor, Mihai Trăistariu, Radio Killer, Nick Kamarera și mulți alții. Aparițiile lui sunt extrem de energice, iar remixurile lui au fost lăudate și apreciate de posturile de radio locale și internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *