Ariana Grande si Post Malone, in topul artistilor nominalizati la premiile MTV EMA 2018
2018-10-07 16:37:41

Pe 4 noiembrie 2018 va avea loc in Bilbao, Spania, gala premiilor MTV Europe Music Awards, iar artistii din portofoliul Universal Music au fost nominalizati la toate categoriile; de la Best Artist, la Best Song sau Video si pana la Best Look sau Best World Stage.

In topul cu cele mai multe nominalizari se afla Ariana Grande si Post Malone, fiecare cu cate 5, pentru cele mai importante categorii, cum ar fi Best Artist sau Best Song. Parcurgand lista nominalizarilor, ii mai putem vedea pe Drake, Imagine Dragons, U2, Eminem, dar si artisti aflati la inceput de cariera, precum Jessie Reyez, cu care Eminem a colaborat pentru albumul recent – „Kamikaze”, Sigrid sau Bishop Briggs, artiste din noua generatie originare din Norvegia, respectiv UK.

Ca in fiecare an, premiile sunt acordate in functie de numarul de voturi primite din partea fanilor, care pot vota incepand de acum si pana pe 4 noiembrie pe website-ul mtvema.com.

Anul 2018 aduce si a treia editie a MTV EMA care are loc in Spania, in cei 24 de ani de cand exista ceremonia premiilor europene.

Universal Music Group este cea mai mare casa de discuri din lume, cu un catalog impresionant ce include o diversitate de genuri muzicale. Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare.

Lista completa a nominalizarilor: http://www.mtvema.com/vote

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *