Ariana Grande lanseaza single-ul si videoclipul "No Tears Left to Cry"
2018-04-21 17:36:22

ARIANA GRANDE a revenit cu single-ul “No Tears Left To Cry”, extras de pe urmatorul album.

Piesa este compusa de Ariana, Max Martin, ILYA si Savan Kotecha si a fost produsa de Max Martin si ILYA, iar videoclipul este regizat de catre Dave Meyers.

In doar cateva ore de cand a fost lansat, clipul a adunat peste 4 milioane de vizualizari, iar presa international a preluat instant noua lansare a artistei, mai ales ca Ariana a luat publicul prin surprindere zilele trecute cand a postat o poza pe retelele de socializare.

Ariana Grande este una dintre artistele cu un succes urias la nivel mondial. La doar 24 de ani, Ariana a reusit performanta de a avea 3 albume care au primit discul de platina pentru vanzari, peste 18 miliarde de ascultari pe platformele digitale, nominalizari la premiile Grammy, este prima artista din istorie care are primele single-uri de pe toate albumele in topul Billboard Hot 100.

De la materialul precent, “Dangerous Woman”, lansat in 2016, Ariana a fost in turneul de promovare cu acelasi nume – Dangerous Woman Tour si a ajuns in peste 85 de locuri la nivel mondial.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “No Tears Left To Cry”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *