Any1 colaboreaza cu AMNA pentru „Acum un an"
2019-10-29 21:28:24

„Acum un an” este cel mai nou single pe care Any1 il lanseaza in colaborare cu AMNA. Piesa este insotita de un videoclip plin de emotie, ce imbina imagile cu versurile sensibile. Compusa de catre Any1, „Acum un an” este produsa in studiourile Tuan Records.

„Toata povestea incepe cu o traire reala, neasteptat de frumoasa, dar trista in acelasi timp. Exista momente in viata cand inima se lupta cu mintea iar de cele mai multe ori, castiga inima. Ea a spus totul in piesa “Acum un an”. Mi se intampla des, sa citesc note muzicale pe chipurile oamenilor, iar daca sunt implicat si emotional, totul prinde contur in studio. Am trecut prin toate sentimentele posibile cand am scris piesa – dragoste, ura, frustrarea creata de razboiul din mintea mea si cel mai important… dor. AMNA a reusit sa dea si mai multa viata piesei, punand aceeasi doza de suflet in piesa ca si mine. S-a regasit si ea in povestea “Acum un an” si toata colaborarea a functionat foarte natural si rapid”, marturiseste Any1.

„Am intrat in studio cu Any1 care mi-a spus povestea piesei. Am ascultat apoi melodia si mi s-a facut pielea de gaina imediat, mi se pare emotionanta. Ma simt onorata ca lansam impreuna „Acum un an”. Speram din suflet sa va placa”, adauga AMNA.

Any1 (Robert Niculae) a compus de-a lungul timpului piese pentru nume de succes precum KEO, Proconsul si Mandinga si a scris parte din coloana sonora a serialului „Pariu cu Viata”. In 2016, deschide propria casa de productie alaturi de Tuan si in acelasi an scrie piesa “Bani Degeaba”. In 2017, Any1 prinde contur si scrie alaturi de Tuan “Fosta Greseala”. Pana in prezent, a lucrat la piese precum „Ma Bate Inima” (Elianne Ft. Connect-R), „Pana in Rai” (Lora Ft. Shift), „Antidot” (Tuan), „Ce mi–ai facut” (Tuan Ft. Elianne), „Dor Nebun” (Elianne), „Fantezia Ta” (Any1) si multe altele.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma) si „Arme” (feat. What’s UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, artista a lansat „De Cate X Vrei Tu” si a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”. Apoi a lansat „Ce ramane de facut”, feat. KEED de la Satra B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesa „Banii”, alaturi de Dorian Popa. La inceputul verii, artista a colaborat cu Edward Sanda pentru single-ul si clipul „Milioanele de suflete”, iar de sase luni posteaza saptamanal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un actor grabit”, „Tu n-ai avut curaj”, „A fost iubire”, „Mai frumoasa”, dar si creatii proprii precum „Mama”, „14 Februarie” si „In ochii lui”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *