ANTO - Get Up (remix by Hudson Leite & Thaellysson Pablo)
2015-01-09 14:22:03

ANTO a lansat primul remix la single-ul “Get Up”, un remix realizat de Hudson Leite & Thaellysson Pablo, doi producatori din Brazilia care au la activ mai multe remixuri pentru artisti internationali produse la HL Studio Production Brasil.

“Get Up” este o piesa motivaționala ce indeamna pe cei prezenti la o anumita petrecere sa uite de monotonia zilnica si sa se distreze fiecare in felul lui influentand astfel și pe ceilalti participanti la acel eveniment. Ideea melodiei “Get up” a pornit insusi de la spiritului artistei ce o interpreteaza, care este o fire mereu pusa pe glume si voie buna.

ANTO este o tanara artista, din Bucuresti, aflata la inceput de drum dar care alaturi de persoanele implicate in acest proiect, promite foarte mult. Relatia ei cu muzica a inceput inca de pe bancile claselor primare cand la insistentele mamei sale a luat lectii de canto si a participat la diferite evenimente artistice, facand astfel primii pasi în aceasta lume minunata a muzicii dar niciodata nu s-a gandit ca ar avea ocazia sa inceapa propriul proiect muzical. In urma unui casting organizat de impress ART management, a avut norocul sa fie selectata si asa a aparut proiectul ANTO si piesa “Get Up”.

Noul single, “Get Up” este produs de cei de la impress ART management si Dynamic Records cu sprijinul lui DeeJay Dexter la partea de productie si a Florentinei Staicu la partea de lirycs. Va invitam sa dati play dupa care va asteptam cu pareri!

ANTO – Get Up:

ANTO – Get Up | REMIX by Hudson Leite & Thaellysson Pablo (Radio Edit):

ANTO – Get Up | REMIX by Hudson Leite & Thaellysson Pablo (Extended):

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *