Antidot feat. Chriss (JustUs) - Petale de trandafir (single nou)
2015-03-09 13:52:55

Antidot si Chriss (JustUs) isi unesc fortele si lanseaza impreuna noul single ce anunta primvara, caldura din suflete si iubirea, intitulat sugestiv ,,Petale de trandafir”, insotit de un videoclip incitant cu versuri.

Rapperul Antidot provine din Iasi si face muzica inca de la frageda varsta de 10 ani (2001). Mai multe informatii despre artist puteti gasi la adresa : http://facebook.com/AntidotOficial
Chriss (JustUs) este originar din Bucuresti, a facut parte dintr-o trupa intitulata JustUs, este cunoscut prin piesele sentimentale si romantice cu mesaje profunde, lansate de-a lungul timpului.

“Colaborarea cu Chriss a venit natural, aveam deja imprimata strofa mea si aveam nevoie de un refren si inca o strofa care sa se potriveasca cu mesajul piesei si asa a venit colaborarea cu el, i-am trimis piesa si i-a placut din prima si am decis ca pe viitor sa mai colaboram, in primul rand ca facem cam acelasi gen de piese, si in al doilea rand pentru ca ne-am inteles bine si am fost in acelasi film”.

Lansarea in aceasta perioada s-a potrivit ca o manusa si sper ca lumea sa o distribuie mai departe si in acelasi timp sa aprecieze munca depusa pentru acest proiect, putem considera ca este un cadou pentru domnisoare, un martisor pentru toata lumea si o piesa pentru toti indragostitii.

Filmarile clipului au avut loc intr-un hotel select din Iasi, iar clipul a fost prelucrat de catre Alex Negurita, piesa a fost imprimata in studiorule AndyMusic, textul apartine lui Antidot si Chriss, mix-masterul a fost realizat de catre Antidot, iar productia instrumentalului este semnata de catre Mario Beatz.

Credeti ca va fi o colaborare de bun augur? Vor avea succes Antidot si Chriss (JustUs) cu piesa “Petale de trandafir”?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *