Anna - Replay (artist nou, videoclip nou)
2014-10-03 13:08:58

Casa de discuri Voices Media ne face cunostinta cu un nou artist, Anna, o tanara cantareata ce isi face debutul in industria muzicala cu single-ul “Replay”, piesa ce a fost lansata direct cu un videoclip filmat in Budapesta, regizat de catre Ionut Trandafir (Trandafilm).

Piesa “Replay” a fost produsa si inregistrata la Super Sound Studio, Julyan Dubson ocupandu-se de instrumental, versurile si liniile melodice fiind compuse de catre Cristina Dobrescu si Costin Milon, procesele de mixing si mastering fiind efectuate de Axel Dario, iar artwork-ul este semnat de Catalin Cristea.

Va intrebati cine este ANNA? Pe numele sau real Mihaes Ana-Maria Alexandra, este o frumoasa banateanca in varsta de 20 de ani, nascuta in municipiul Timisoara, ce canta de la 9 ani, a facut si dansuri timp de 7 ani, dar si modelling.

A absolvit Colegiul National de Arta “Ion Vidu” din Timisoara – sectia teatru, iar in acum studiaza la Scoala Poplara de Arte din Timisoara, la profilul de muzica usoara, dar si la Universitatea de Vest din Timisoara.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *