Anna Lesko lanseaza piesa „Incalzeste-mi buzele”
2016-12-15 19:18:25

Anna Lesko s-a facut remarcata pe scena muzicii romanesti cu vocea sa speciala si un look spectaculos, specific originii sale. Artista lanseaza pentru fanii sai o piesa speciala de Craciun care va va inveseli, cu siguranta, aceste sarbatori de iarna.

Single-ul „Incalzeste-mi buzele” este o piesa vesela, un mesaj pentru toti indragostitii care isi petrec sarbatorile de iarna impreuna. Acest cantec de Craciun ne duce cu gandul la sarbatori de neuitat impreuna cu persoana iubita, la sentimente sincere de iubire care ne aduc implinire sufleteasca.

“Incalzeste-mi buzele”, produsa de Vova Records, este o piesa dinamica, vesela, care te binedispune de la primele acorduri, fiind exact ce mi-am dorit pentru acest sfarsit de an. Sunt sigura ca acest single va aduce in casele voastre, de Craciun, multa veselie si dragoste” a spus Anna.

Muzica a fost produsa de Adrian Nenita si Mihai Nenita, textul de Theea Miculescu, iar videoclipul piesei a fot realizat de Tz Studio.

Anna Lesko este o artista complexa, care s-a facut remarcata in muzica romaneasca cu piese precum: „Jumatate”, „Arunca-ma”, „Ia-ma”, „Anicyka Maia”, „Leagana barca” cu Pavel Stratan, „1001 dorinte”, „Ora 24”, „Down Down” cu Vova, „Foc si scrum”, „Balalaika”, „Inseparabili” sau „Ana”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noii piese a frumoasei Anna Lesko, “Incalzeste-mi buzele”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *