Andrei Leonte, gol pusca in noul sau videoclip, „Uite, marea"
2019-06-28 22:20:37

Andrei Leonte revine cu o piesa surprinzatoare, de vara, care da oficial startul vacantei. “Uite, marea” este insotita de un lyric video, cu un mood usor nostalgic, in care Andrei fuge dezbracat spre mare, la rasarit. Imaginea este bineinteles cenzurata, insa Andrei le promite fanilor ca va da cenzura jos si va filma un videoclip propriu-zis, daca piesa va strange 7 milioane de vizualizari pe YouTube pana la sfarsitul verii.

“Visez la piesa asta de un an de zile si ma bucur ca in sfarsit ne-a iesit si ne-a iesit exact asa cum mi-o imaginam. Nu i-am mai facut clip ca sa nu ne mai decalam cu lansarea … dar nu uit ce am promis: daca face 7 milioane de views pana pe 1 septembrie, filmez videoclip, le dau unfriend alor mei pe Facebook :)) si postez imaginea necenzurata!”, marturiste artistul.

“Uite, marea” a fost compusa, ca intotdeauna, de Razvan Alstani impreuna cu Andrei, care a semnat si versurile.

Andrei Leonte a lansat piese de succes precum “Te iubesc cat 2”, “Care pe care” si “Te sun eu”. De-a lungul carierei a colaborat pentru piesele sale cu Deepside Deejays, Laurentiu Duta, Adrian Sina si Viky Red si a semnat texte pentru Andreea D, Alinka, Alessia, Miss Mary sau Jean Gavril. In 2016, a lansat “O nefericita si un nebun”, prima parte dintr-o trilogie muzicala care a continuat cu Partea Rea (52), alaturi de Laura Cosoi si s-a incheiat cu “Dragoste in haine de casa”, piesa care a dezvaluit povestea de dragoste ce a inspirata întreaga mini-serie. De ziua sa, a lansat „Avem monstri aici”, piesa ce reprezintă un nou capitol din traseul muzical al artistului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *