Andrei Leonte a fost dat disparut!
2015-11-27 14:27:40

Artistul s-a dus pe “Apa Sambetei” si a naufragiat pe o insula pustie, in cel mai nou videoclip al sau.

Andrei Leonte se afla la cel de-al 5-lea release video din cariera sa, in care il putem vedea intr-o ipostaza total inedita, cu o schimbare socanta de look si in care sunt scoase in evidenta si abilitatile sale actoricesti.

“Naufragiul din clip este de fapt o metafora pentru sfarsitul unei relatii. Aceasta piesa este din pacate inspirata din fapte reale, dar care fac parte din viata oricarui om, vrand nevrand” ne-a declarat artistul.

Piesa a fost produsa in studiourile Metropolitan Records de catre Stan Nicolae, Radu Baisan, Damsa Dragos Alexandru si baietii de la Deepside Deejays. Textul este semnat de Andrei Leonte si Stan Nicolae.

Inspiratia videoclipului a fost filmul Cast Away (Naufragiatul) cu Tom Hanks, iar regia este semnata de Florin Danilov.

Am mai aflat ca s-a filmat in Romania, timp de 3 zile si in conditii vitrege: “Erau 10-12 grade cand am filmat scenele din apa. Asta a fost marea provocare pe langa un milion de alte cazaturi si accidente, cum ar fi taietura la mana si momentul in care ma ridic peste marginea stancii. Acolo jocul actoricesc a fost ajutat de faptul ca intr-adevar nu mai reuseam sa ma ridic si simteam ca alunec”, ne-a declarat Andrei.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Andrei Leonte, “Apa Sambetei”, dupa care va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *