Andreea Ignat lanseaza single-ul „Intre noi”, insotit de un online video
2015-09-30 13:36:26

maxresdefault (1)

Andreea Ignat canta despre ce se intampla „Intre noi” atunci cand suntem intr-o relatie si cu bune si cu rele. Single-ul vine insotit de un online video in regia lui Simion R. Stefan.

„Intre noi” este un single produs in studiourile Red Clover Media. Ritmurile noii piese sunt redate intr-un videoclip pe masura, plin de energie, culoare si multa voie buna. Clipul este facut de catre Simi, un om multitalentat: regizor, cameraman, fotograf si mentalist. Alaturi de el si de echipa de styling m-am distrat rau de tot la filmari, mai mult de atat am facut multe ,,selfie-uri''. Sunt tare mandra de toata echipa care a colaborat la acest proiect, le multumesc si speram ca aceasta piesa sa ajunga ,,cat mai sus''! Va invit sa ascultati ce se intampla ,,Intre noi''. '>>, a spus Andreea Ignat.

Andreea studiaza muzica de la 6 ani si a absolvit Scoala populara de Arta sectia muzica usoara, Liceul de Arta,,Dimitrie Cuclin” si Universitatea ,,Dunarea de Jos” Facultatea de Arta, sectia muzica. Pe langa muzica, Andreea a studiat si coregrafia si pedagogia.

In prezent, Andreea isi imparte timpul intre ansambul “Estrada Copiilor” unde preda cursuri de muzica si dans pentru peste 150 de copii, si studioul de inregistari. Pentru a fi la curent cu activitatea ei muzicala si a afla unde o puteti vedea in perioada urmatoare, vizitati fb.com/AndreeaIgnatOfficial.

Va invit sa urmarim impreuna clipul online al single-ului “Intre noi”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *