Andrea Bocelli si Ed Sheeran lanseaza clipul duetului "Amo Soltanto Te"
2019-02-24 19:12:14

Andrea Bocelli si Ed Sheeran, pe care putem deja sa ii consideram prieteni apropiati, lanseaza clipul duetului emtionant, “Amo Soltanto Te”.
Clipul surprinde dragostea inocenta si timpurie, traita in clip de cei 2 copii, care interpreteaza variantele tinere ale celor doi artisti, Bocelli si Ed Sheeran.

Piesa “Amo Soltanto Te” este inclusa pe albumul “Si”, al lui Andrea Bocelli, si este compusa de Ed Sheeran si fratele sau, Matthew, pe versurile scrise de Tiziano Ferro.
Videoclipul a fost filmat in zona pitoreasca Villa Arvedi, din Verona, Italia. Actiunea este simpla si induiosatoare: copiii interpretand piesa in cadrul unei nunti.

Piesa a fost initial lansata in limba engleza, “This is the Only Time”, interpretata de Andrea Bocelli, versurile lui Ed Sheeran, intr-un aranjament realizat special pentru albumul “Si”.
Andrea si Ed si-au reunit fortele dupa ce colaborarea pentru duetul “Perfect Symphony”, din 2017, a devenit un succes international, atingand 180 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cu albumul “Si”, Andrea Bocelli a reusit deja sa inregistreze doua recorduri: primul artist de muzica clasica, din ultimii 20 ani, care este pe primul loc in topul Official UK Album Charts, respectiv prima sa intrare in topul US Billboard 200.
Abumul “Si” a fost lansat de Bocelli dupa o pauza de 14 ani si contine o serie de colaborari internationale cu Dua Lipa, Josh Groban, Aida Garifullina si, desigur, Ed Sheeran.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *