ANDRADA lansează single-ul și videoclipul “I’ll Be Lovin’ You”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Andrada, cunoscută din serialul Pariu cu Viață și La La Band revine cu o piesă dinamică și un videoclip vibrant și este gata să cucerească inima publicului.

“I’ll Be Lovin You” a fost compusă de Marius Rozsdas (Magic Juice) și Alstani Victor Răzvan și produsă de Magic Juice, iar versurile piesei au fost scrise chiar de artista.

Videoclipul are la baza un concept filmat de Isabella Szanto și Bogdan Zamonea iar ținutele deosebite ale Andradei au fost asigurate de Ioana Șerban. Echipa de beauty pentru acest videoclip a fost formată din Andreea Ghenu și Adriana Trifu.

“I’ll Be Lovin’ You” este piesa mea de suflet, la care am muncit enorm. Acest single este o nouă etapă în cariera mea și în același timp o provocare deoarece aduce un sound internațional și un look nou care mă reprezintă în totalitate. Atunci când Isabella mi-a prezentat conceptul videoclipului și a sugerat să filmăm în gheață carbonica am crezut că este o glumă, dar mă bucur că mi-am asumat acest risc pentru că în final a ieșit totul exact așa cum îmi imaginam’.” a spus Andrada.

În acest nou proiect, atât producătorul muzical, cât și regizorii au reușit să scoată în evidență calitățile vocale și aspectul fizic al Andradei.

Păreri?

https://youtu.be/0OcxLWKpgcs

Comentarii