Andra Gogan lansează astăzi noul single intitulat "Așa-mi face inima"
2019-06-12 17:03:34

Unul dintre cel mai urmăriți artiști din România, Andra Gogan reușește să îmbine latura artistică cu pasiunea pentru vlogging, ajungând ca în mai puțin de un an și jumătate să aibă o comunitate activă de peste 730.000 de abonați pe canalul oficial de Youtube. Publicul fidel pe care tânăra artistă a reușit să-l dobândească pe parcursul a peste 280 de videoclipuri în online i-a adus un număr impresionant de aproximativ 120.000.000 de vizualizări.

Pasiunea pentru muzică a cuprins-o de la 3 ani, ajungând să lanseze 34 de CD-uri muzicale a câte 10 piese fiecare, intrând în Cartea Recordurilor de două ori la o vârstă fragedă.
“Asa-mi face inima” a fost compusă de Keo și Rucsy (Blaxy Girls) și este dedicată tuturor tinerilor ce își proiectează iubirea sub cele mai sincere forme.

Temele pe care Andra Gogan le propune pentru mediul online îmbină perfect probleme regăsite frecvent printre segmentul de public findel al artistei, motiv pentru care artista este apreciată de majoritatea consumatorilor de social media.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *