Andia lanseaza single-ul si videoclipul "Lost"
2016-05-06 15:19:55

Daca in urma cu cateva luni lansa o piesa cu versuri in limba spaniola, “Sabes tu”, acum Andia ne surprinde cu o piesa cu versuri in limba engleza – “Lost”, o poveste despre cautare si regasire si un videoclip cu peisaje superbe din Romania.

Single-ul “Lost” este compus de catre Ayon si Matias Endoor, cei cu care artista a mai colaborat si la anterioarele piese, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie Magica.

Andia, sau Diana asa cum o cunosc prietenii si colegii, este una dintre putinele cantarete care reuseste sa interpreteze cu succes doua stiluri muzicale total diferite: muzica populara si muzica pop-dance. A debutat in muzica populara si a participat la numeroase festivaluri. Mai mult, frumoasa artista a lansat chiar un album care contine cantece folclorice si a castigat premii la concursuri de interpretare ale acestui gen muzical.

Inceputurile in muzica pop-dance s-au concretizat in 2013, cand alaturi de compozitorul Matias Endoor, lanseaza primul sau single.

Acestea fiind spuse, va invit cu mare placere sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Andia, “Lost”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *