Anca Pop - Free Love (videoclip nou)
2015-04-28 15:42:37

Frumoasa blonda, Anca Pop, cantareata canadiana de origine romana, lanseaza un nou videoclip funny ce promoveaza noul ei single, “Free Love”.

“Free Love” ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei si sa ne lasam ghidati de cele mai nastrusnice si indraznete instincte.

Versurile ii apartin Ancai, iar muzica a fost compusa de Anca impreuna cu Gabriel Maga (trupa Vunk), orchestratorul piesei. Cum s-a infiripat ideea acestui cantec in gandurile creative ale artistei? “ ‘Free Love’ s-a nascut usor, spontan. Vorbeam la telefon cu o prietena, iar ea a spus ca felul in care vorbeste despre dragoste un tip de care-i placea ii aminteste de o replica de-a lui Meredith Grey din cunoscutul serial Anatomia lui Grey. Aceasta replica, pick me, choose me, love me, a devenit aproape instantaneu parte din refrenul piesei ‘Free Love'”, a marturisit Anca.

Decorurile clipului ne duc cu gandul la Alice in Tara Minunilor, numai ca in loc de sticluta cu potiunea magica sau de prajiturica, in “Free Love” sunt folosite cusca, biciul sau catusele. Si nu intamplator: “Judecand dupa cat de bine s-a simtit toata lumea pe set (de la tehnicieni pana la artisti) incep sa cred ca [jucariile sexuale] sunt o pasiune ascunsa a tuturor! Eu una nu ma sfiez sa recunosc ca din cand in cand am fantezii de tip safari/jungla cand vine vorba de sex. Un pic de fugareala, combinata cu inghesuiala si miscari ritmice din regnul animal” , a declarat Anca.

Clipul ii surprinde pe Anca Pop si pe coregraful Emil Rengle in rolurile lui Peggy si Al Bundy din serialul “Married with Children”. Uitandu-se fermecat la televizorul care o infatiseaza pe Anca excutand miscari uimitoare, Emil este transportat printr-un tub, pe modelul eroului jocurilor video, Super Mario, in lumea erotica a personajului Ancai. Efectul a fost realizat cu ajutorul unor trambuline si a unei scari. “Nu a fost deloc usor dar ne-a iesit”, a dezvaluit Anca.

Noua piesa de senzatie a Ancai ne incurajeaza sa iesim din cotidian si sa ne imbratisam instinctele primare. Cu ce trebuie sa ramanem dupa ascultarea pe repeat a piesei? Cu “libertate la joaca. Libertate de exprimare a dorintelor si preferintelor. Dezinhibare sexuala. Destindere totala. Renuntare la reguli restrictive non-necesare.

“Free Love” ne provoaca si ne incurajeaza sa dam frau liber naturalului jucaus din noi. De cate ori o ascult, ceva bun si primitiv din mine da sa iasa la suprafata si ma impinge la joaca”, este concluzia Ancai Pop.

Anca Pop s-a nascut in Romania dar a crescut in Canada inca de la varsta de 3 ani. Prin talent si carisma s-a remarcat rapid, iar primul sau demo a fost descoperit de Jonathan Simkin, presedintele 604 Records (cel care a avut un rol esential in evolutia unor artisti ca Nickelback sau Carly Rae Jepsen). Anca si-a dezvoltat abilitatile de compozitoare si a ajuns sa ii creeze piese lui Goran Bregovici pentru albumul “Champagne for gypsies”. Totodata, Goran a compus un solo pentru piesa “Jealous Monster”, semnata de Anca Pop si chiar isi face aparitia in videoclipul acesteia.

Ce isi propune Anca pentru perioada imediat urmatoare? “Cu noul single si clip imi doresc sa aduc destindere si good vibrations. Imi doresc sa aduc prospetime in lumea muzicii. Un sound nou si o noua atitudine. Imi doresc sa fie auzit in toate colturile lumii; sa aud ca oamenii fac trenuletul pe piesa “Free Love”, pe ringul de dans sau, de ce nu, in drum spre dormitor.”

Si nu se opreste aici: ”Anul acesta am in plan sa promovez “Free Love”, sa continui sa dezvolt impreuna cu Emil Rengle un show live demential si memorabil cu care sa plecam in lume, si, bineinteles, sa continui sa inregitrez noile piese de pe acest album”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *