Ana Munteanu lanseaza single-ul "Chocolat", cu iz de parfum frantuzesc
2019-09-26 15:18:16

Talentata Ana Munteanu, castigatoarea emisiunii concurs Vocea Romaniei si interpreta rolului principal in musical-ul “Mamma Mia!”, in rolul Sophie, lanseaza noul single – “Chocolat”.

Ana Munteanu revine pe piata muzicala cu un single de data aceasta in limba franceza. Cum era si firesc, artista nu a stat prea mult pe ganduri in ceea ce priveste abordarea acestei piese, Ana Munteanu declarand de nenumarate ori cat de mult iubeste limba franceza si cat de tare ii place sa compuna, cu gandurile si ideile in limba iubirii.

Combinatia ciocolata-muzica, descrisa in limba franceza, pare sa creioneze dragostea frumoasa, invelita in straturi pure de ciocolata si traita in cel mai romantic loc cu putinta: Paris.

Ana Munteanu canta de la varsta de 5 ani si, in prezent, este eleva liceului de muzica „Ciprian Porumbescu” din Chisinau. Talentul si pasiunea pentru muzica le-a mostenit de la parintii ei, chiar daca acestia nu au performat niciodata in acest domeniu. Studiaza xilofonul, tobele si pianul, este fana declarata a legendarului cantaret rus, Vladimir Visotki, adora limba franceza si iubeste muzica. In 2014, la numai 13 ani, tanara artista a castigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *