Ana Baniciu lanseaza „Aroma de iarna”, o piesa cu un mesaj emotionant
2016-11-16 22:08:12

Ana Baniciu revine in atentia noastra cu un nou single. Fosta componenta a trupei Lala Band lanseaza o piesa emotionanta cu un mesaj puternic, o piesa ce reflecta una dintre experientele pe care Ana le-a trait de curand.

„Aroma de iarna” este o piesa emotionanta care infatiseaza o poveste de dragoste nefericita, o poveste in care sentimentele sunt tradate. Tanara artista si-a pus sentimentele pe hartie si ne-a oferit o piesa de stare, o piesa ce reuseste sa ajunga in inimile tuturor.

„Este o experienta reala, traita de mine, o experienta pe care am reusit sa o pun in muzica, alaturi de Andi Banica si cei de Quantum music! Este prima poveste din sirul de melodii care urmeaza”, spune Ana.

Versurile piesei au fost compuse de tanara artista alaturi de Andi Banica si de cei de la Quantum Music. Ana Baniciu si-a transpus sentimentele si emotiile intr-un clip de poveste, realizat cu ajutorul regizorului Michael Mircea.

“Videoclipul a fost filmat in interior, intr-un décor intim, in care am reusit sa aducem #AromaDeIarna cu ajutorul lui Andi Banica si al lui Michael Mircea. Am norocul de a lucra cu oameni frumosi, cu oameni care au incredere in mine, oameni cu o energie faina. Impreuna am reusit sa transmitem firul povestii prin intermediul piesei si a clipului” declara tanara artista.

Ana Baniciu este cantareata, compozitoare si actrita. Ea si-a inceput cariera ca membra a trupei LaLa Band si a jucat in serialele “Pariu cu viata” si “O noua viata”. Prima sa piesa a fost, “Iubire sau razboi”, alaturi de rapperul Doddy, au urmat peise precum „Iti dau un La”, „Karma” si „N-a fost sa fie”.

„Pentru mine este un nou inceput muzical pentru ca am inceput sa imi si compun muzica ceea ce inseamna ca de acum inainte am sa lansez doar povesti sincere, cantate din suflet. “Aroma de iarna” este o melodie speciala si abia astept sa ajunga la public”, a declarat Ana.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei Ana Baniciu, “Aroma de iarna”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *