Amuly a lansat un nou videoclip pentru cel mai clasic album al său, Blindat
2020-12-02 21:56:16

Amuly continuă seria videoclipurilor pentru piesele sale de pe cel mai clasic album de hip-hop pe care l-a lansat până acum – Blindat – cu videoclipul piesei Arăbete, una dintre cele mai accesate piese de pe acest material, pe platformele de streaming.

Piesa Arăbete este presărată de influențe orientale și se va remarca, cu siguranță, în rândul tinerilor ascultători. Albumul Blindat s-a bucurat de popularitate încă din momentul lansării, ajungând cu 21 dintre cele 23 de piese în Top 50 Spotify România. Printre piesele cu videoclip de pe album se mai numără și Muzica, Intro, Iraq, Să Sară, Răsfățat, Phone Call și Kurt Cobain.

”Blindat este albumul meu clasic, reprezentându-mă enorm și reușind să exprime lucruri personale mai bine decât ceea ce am făcut până acum. Am vrut să scot în evidență că, indiferent de cât de greu mi-a fost, muzica m-a făcut să fiu imun și să trec peste orice. De aici, și numele albumului – că am simțit că nimic nu mă mai poate atinge sau doborî”, spune Amuly.

Amuly este un artist cu puternice rădăcini hip-hop, ce reprezintă sclipirea combinației dintre old school și new school. Timbrul recognoscibil, dicția curate și vibe-ul fresh determină și cei mai mari piloni ai industriei să admită evoluția muzicii. La sfârșitul anului acesta, a lansat cel mai clasic album al său, Blindat. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, 21 de piese de pe album s-au aflat în Top 50 Spotify România – cea mai ascultată piesă de pe material având, numai pe Spotify, 870.000 de stream-uri.

Cea mai cunoscută piesă a artistului, până în acest moment, a acumulat peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube, fapt care atestă, încă o data, confirmarea sa în mediul urban. Printre artiștii cu care a colaborat se numără inclusiv nume mari, precum: Connect-R, Deliric, Killa Fonic, Ian, Azteca.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *