Aliona Leșanu a lansat „Un Colind bate la Ușă”

Cantautoarea și consilierul de dezvoltare personală, Aliona Leșanu, originară din Republica Moldova, dar stabilită de o perioadă bună la Brașov a lansat în perioada sărbătorilor de iarnă „Un Colind bate la Ușă”.

Din spusele ei, odată cu mutarea la Brașov a revenit la vechea ei pasiune – chitara, după o pauză de 25 de ani, iar acest colind a fost compus: “ușor, cursiv, dintr-o singură rasuflare, aș putea spune, deci a fost o binecuvântare pentru mine, cu un final in lacrimi de recunostință”. Premiera colindului a avut loc la o televiziune din Brașov, ca ulterior această lucrare muzicală deosebită să fie lansată și acasă, în Republica Moldova.

Nu este prima ei legătură cu arta de a compune. Până la momentul actual a mai compus 20 de cântece, despre oameni, despre umanitate și despre tot ce ne înconjoară. Piesa de debut se numește „Ne tot zbatem…”, iar denumirea deja vorbește de la sine. Ulterior au urmat și altele: „Bate un clopot”, „Lume grăbită”, „Mulțumesc”, „Urmează-ți visul”, „Privește cerul” etc.

În Republica Moldova sărbătorile de iarnă durează un pic mai mult decât în România, respectiv acest colind vine ca un desert sufletesc după mesele copioase de Revelion.

Pe lângă muzică Aliona Leșanu mai activează in calitate de Formator și Consilier de dezvoltare personala, terapie prin artă, meloterapie, Manager “Alina Bradu România”, ducând un mod de viață foarte activ.

Îi urăm mult succes în 2021!

Păreri?

Comentarii