Alina Eremia - Played You (videoclip nou)
2015-04-23 15:49:26

Frumoasa cantareata, Alina Eremia a trecut de la piesele de dragoste, lente, la un ritm de club odata cu lansarea noului single, “Played you”, piesa ce beneficiaza de un clip energic.

Filmarile, in regia lui Khaled, au durat peste 18 ore. “Desi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat sa nu resimtim frigul. Am avut alaturi de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, si Global Records, alaturi de care am facut aceasta productie, care s-au asigurat ca totul sa decurga conform planului”, a spus Alina.

Clipul prezinta momente coregrafice spectaculoase: “Mi-am dorit sa punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, asa ca am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafica, foarte solicitanta de altfel, si la o parte dintre membrii Anturaj, o gasca de dansatori foarte talentati care au pus in evidenta miscarile de dans”, a adaugat artista.

“Played you” este compusa de Sebastian Barac, Marcel Botezan si Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, care a mai compus pentru LMFAO (‘Party Rock’), Corey Chorus, care a lucrat cu Rihanna sau Demi Lovatto si Georgia Ku Overton, care a compus pentru Inna.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *