Alice Cooper si Joe Perry: "Stim unde locuiti". Urmareste mesajele lui Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo si... Johnny Depp
2016-05-24 19:36:43

Au ramas mai putin de 2 saptamani pana la unicul concert Hollywood Vampires din Europa de Est. In scurt timp, vom avea sansa de a-i vedea live pe scena de la Romexpo pe Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith), Matt Sorum (ex-Guns N’Roses) si Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Pana atunci, Alice Cooper, Joe Perry, Matt Sorum, Robert DeLeo, Tommy Henriksen (chitara) si Bruce Witkin (clape) au tinut sa transmita doua mesaje publicului din Romania pe care il asteapta in numar cat mai mare pe 6 iunie. Nici Johnny Depp nu a lipsit in totalitate, fiind prezent intr-o forma…inedita.

Hollywood Vampires au ales doar 5 tari europene in care sa concerteze anul acesta, printre care si Romania, tara noastra fiind si singura din zona est europeana.

Publicul va putea asculta pe langa piesele proprii compuse de cei trei membri si incluse pe albumul “Hollywood Vampires”, lansat in 2015, si reinterpretari ale unor piese legendare apartinand unor artisti care nu se mai afla printre noi, dintre care enumeram The Who, The Doors, Motorhead, David Bowie si nu numai.
Hollywood Vampires vin in Romania in acelasi an in care au impresionat oaspetii prezenti la gala Premiilor Grammy.

In deschidere, vom avea parte de un concert spectaculos din partea trupei Robin and the Backstabbers.

Totodata, reamintim publicului ca Phoenix Entertainment, in parteneriat cu UBER, va garanta transportul in siguranta al fanilor prezenti la Hollywood Vampires. Toti cei care isi vor deschide un cont UBER, folosind codul phoenixentertainment, vor putea merge spre concert sau se vor putea intoarce acasa, fara nicio grija, beneficiind de o reducere de 25 de lei.

Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achizitiona din reteaua Eventim si online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor si au preturi cuprinse intre 169 lei si 459 lei.

Va invit cu mare drag la un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Rock FM si PRO Cinema si sa urmariti mesajele artistilor, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *