Alex Parker si Alexandra Stan s-au sincronizat muzical!

Alex Parker lanseaza single nou impreuna cu Alexandra Stan, artista care a cucerit publicul din toata lumea. Cei doi artisti si-au sincronizat talentul si pasiunea pentru muzica, iar rezultatul este “Synchronize”, o piesa EDM, care isi va regasi cu usurinta locul in playlist-urile tuturor celor care se bucura de fiecare clipa!

“Mereu am simtit ca cea mai puternica energie o gasesti acolo unde doua suflete rezoneaza in armonie, indiferent de specie, culoare sau sex. Cred ca daca s-ar face o piesa despre asta, s-ar numi “Synchronize”, iar daca ar fi sa o construiesc, as face-o alaturi de oameni frumosi. So we did it!” spune Alex Parker.

Despre piesa Alexandra Stan declara: “Nu mai e niciun secret faptul ca eu venerez iubirea. Ofer, respir si ma hranesc cu iubire. Despre asta este si piesa “Synchronize”, un imn al iubirii, de orice fel ar fi ea. Trebuie sa renuntam la bariere si sa traim emotiile cu intensitate maxima. Ma bucur sa colaborez cu artisti noi, cum e Alex Parker, care debordeaza de creativitate si aduce un sound diferit in Romania prin muzica lui”.

Cei doi artisti s-au cunoscut in “Tabara de Muzica” de la Cheia, dezvoltata de DeMoga Music, unde s-au imprietenit si au lucrat impreuna timp de cateva zile. El si-a dorit mult o colaborare cu artista pe o piesa, iar din momentul in care Alexandra Stan a auzit “Synchronize”, totul s-a intamplat foarte rapid, mai ales ca piesa se pliaza pe spiritul si pe stilul ei.

“Synchronize” este prima piesa de pe EP-ul pe care Alex Parker urmeaza sa il lanseze in primavara acestui an. Artistul a lucrat la piesa impreuna cu Marius Moga, Ciprenko si Marius Mirica (Narcotic Sound), prietenii sai cu care rezoneaza si au un vibe super creativ in studio.

Videoclipul este regizat de Criss Blaziny si exprima exact ceea ce si-au dorit cei doi artisti sa transmita cu piesa “Synchronize”: iubirea este universala si nu lasa loc de prejudecati.

Prima piesa lansata de Alex Parker este “Tropical Sun”, lansata in primavara anului 2016. Timp de un an, Alex Parker a lucrat la multe proiecte muzicale pentru artisti mari din Romania, alaturi de echipa DeMoga Music, printre care se numara Delia – “1234 – Unde dragoste nu e”, Delia feat. Marius Moga – “Ce zodie esti” (piese de pe albumul Deliria), Morandi – “Keep You Safe” etc.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Synchronize”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii