Alessio Paddeu lanseaza primul sau single solo - "Take my hand/Io e Te", concomitent in doua versiuni
2016-01-14 18:10:22

Alessio Paddeu, italianul care a cucerit publicul si juriul in al patrulea sezon X Factor, unde a ajuns in marea finala, lanseaza primul sau single “Take my hand/Io e Te”, atat in limba italiana, cat si in engleza.

In 2015, Alessio a colaborat cu NiCK (N&D) pentru o piesa cu versuri in limba romana – “O jumatate”, iar acum, la inceputul lui 2016 lanseaza o prima piesa solo, compusa de catre baietii de la DeepCentral, alaturi de Ileana Popescu. Pentru varianta in limba italiana, textul a fost scris de catre insusi Alessio.

Videoclipul este regizat de catre Fausto Petronzio si a fost filmat pe parcursul unei zile in Italia, in provincia Formia, alaturi de doi tineri actori italieni: Rebecca Bardellino si Fabrizio Ferrara.

Nascut si crescut in Italia, Alessio s-a stabilit de aproape un an in Romania, dupa participarea de la X Factor. Mai mult, Alessio a participat la numeroase festivaluri de muzica, printre care Fetivalul International de Muzica Usoara “George Grigoriu”, ca invitat special.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul primului single al italianului Alessio Paddeu, “Take my hand/Io e Te”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

English:

Italian:

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *