AlbWho si IRAIDA lanseaza impreuna "Labirint"
2020-09-16 21:20:26

AlbWho, pe numele ei – Alexandra Albu, este un producator promitator ce asigura sa ia prin surprindere industria muzicala romaneasca, desigur, atunci cand nu mixeaza la festivaluri sau prin cluburile mari din tara. La sfatul unui prieten, ea a pornit acum 7 ani pe drumul unei cariere in muzica si in urma cu 5 ani a inceput sa mixeze multimilor, in acelasi loc unde activeaza si acum ca DJ, in Funky Lounge Herastrau.

Sfatul pe care l-a primit nu a fost unul rau deloc, iar asta o dovedeste o serie lunga de remixuri pentru artisti consacrati precum Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, Delia, Carlas Dreams si multi altii. Mai mult decat atat, AlbWho a bifat in 2019 toate evenimentele importante de acest gen, bucurand publicul la festivaluri precum Neversea, Untold, Awake Festival, Summer Well, lista putand foarte usor sa continue.

O aparitie recenta in industria muzicala din Romania, Iraida a reusit intr-un timp scurt sa-si contureze prezenta prin energia aparte pe care ea o transmite. Artista isi mentine sinceritatea fata de arta ei, alegand sa exprime starile prin care trece in viata de zi cu zi intr-o forma cat se poate de cruda.

Iraida a inceput sa compuna de la varsta de 16 ani, acceptandu-si totusi mult mai tarziu conditia de artist. A devenit in scurt timpul o compozitoare prolifica, semnand piese pentru artisti precum Ruby, Andia, Dorian Popa, Alexandra Stan, Shift, Damian & Brothers.

“Viata m-a adus mereu fata in fata cu muzica, o data la ceva timp, pana cand nu m-am mai putut impotrivi si am cedat in fata ei. Atunci am simtit ca totul s-a asezat si ca sunt “acasa”” – Iraida

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *