Alb Negru și Echipa Națională a Artiștilor s-au întors de la Moscova cu medalia de bronz
2015-06-16 19:33:40

Alb Negru (3)

După zece zile petrecute în Moscova la Campionatul Mondial Art-Football, băieții de la Alb Negru s-au întors acasă cu un nou titlu și cu medalia de bronz.

Alături de Echipa Națională a Artiștilor, Kamara și Andrei s-au clasat pe locul al treilea, câștigând medalia de bronz, singura care le lipsea din palmares. În urmă cu doi ani, în 2013, artiștii fotbaliști au obținut medalia de argint și în 2014 pe cea de aur, primind marele trofeu.

Dacă anul trecut Andrei Ștefănescu, căpitanul echipei României, a fost desemnat “cel mai bun jucător” la Campionatul Mondial al Artiștilor Fotbaliști, anul acesta, cântărețul a primit titlul de “cel mai bun mijlocaș al turneului”.

“A fost un campionat greu, nu am avut timp de odihnă acolo, însă rezultatul e unul frumos care ne bucură și ne răsplătește munca”, spun cei doi cântăreți de la Alb Negru.

Kamara_Moscova

Pe lângă faptul că au jucat fotbal, printre reușite numărându-se victoria în fața Germaniei, scorul fiind de 4-0, băieții au mers și în vizită la câteva case de copii, unde au cântat noul lor single “Love, Love” și au dansat alături de cei mici.

Felicitări, băieţi! Ne faceţi să ne simţim mândri că suntem români!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *