Aftermovie. Vezi cum a fost la concertul de lansare a primului album al trupei The Wax Road! (video)
2016-12-09 16:40:48

Dacă ne tot spun mereu că sunt amplasați la Ungheni, foarte comod între 2 orașe importante, capitala Republicii Moldova și capitala regiunii Moldova din România, săptămâna trecută, The Wax Road ne-au și demonstrat acest lucru printr-o lansare dublă în premieră a Albumului de debut “Rambler in the dark”. Concertele au fost susținute aproape concomitent pe ambele maluri ale râului Prut. Pe 3 decembrie la Chișinău, și pe 4 decembrie la Iași.

În ciuda faptului că pe 3 decembrie, în Chișinău au avut loc încă câteva evenimente în zona rock și underground, The Wax Road au reușit să umple sala clubului “The Albion Territory”.

“Eram un pic îngrijorați mai aproape de data lansării descoperind tot mai multe evenimente noi, dar într-un final ne-a bucurat foarte mult prezența oamenilor care au umplut sala venind să ne susțină, pentru aceasta vrem să le mulțumim atât lor cât și trupelor invitate, Sillage și Outstorm, la fel și gazdelor acestor 2 evenimente, “The Albion Territory” și “RockNRolla”.”

Trupa a pregătit un Aftermovie pentru a împărtăși măcar un pic din senzațiile tari și a reînvia amintirile celor care le-au fost alături la acel concert.

“Ceva mai mult decât muzică plutea în aer, ceva mai mult decât emoții, drive și adrenalină. Era o atmosferă integrală pe care o puteai s-o simți numai făcând parte din ea.”

În sfârșit, fanii au avut ocazia să vadă, să testeze, să pipăie și să cumpere produse din setul de merch-uri al formației care într-adevăr s-au dovedit a fi foarte calitative și în realitate atată chiar mai bine decât în poze. Nu au lipsit nici CD-urile despre care ne-au tot povestit, realizând mai devreme chiar și un videou documentar despre procesul tehnologic de creare al acestora. S-au ținut de cuvânt, chiar dacă nimeni în Republica Moldova nu dispune de asemenea utilaje, băieții au turnat CD-urile la o fabrică de la Moscova, astfel obținând cea mai înaltă calitate.

Așadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag să urmărim împreună Aftermovie, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *