ADDA, Vanotek și Alex Velea și-au ales finaliștii pentru „Magic In 5"
2020-02-12 21:48:43

În perioada 10-16 februarie are loc „Magic In 5″, primul show de creație muzicală din România, care se desfășoară în online, cu transmisiune live, zilnică, timp de 8 ore. După sute de înscrieri, cei trei lideri „Magic In 5″ – ADDA, Alex Velea și Vanotek – și-au ales finalistul alături de care să meargă în tabăra de creație de la Borșa.

Astfel, ADDA o are în echipă pe Maria Andraș din Sfântu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din București, iar Vanotek compune o piesă pentru Stephen Moisă din Piatra Neamț.

Liderii de echipă și finaliștii petrec cinci zile la Borșa, unde o cabană a fost transformată în studiouri muzicale, în care fiecare lider compune o piesă pentru concurentul lui.

Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artiștilor și pe YouTube, dar și pe canalele „Magic In 5″, până pe 12 februarie inclusiv, în intervalele orare 12-16 și 18-22. Urmând ca joi, 13 februarie, să fie filmate videoclipurile pentru piese, iar vineri să fie lansate.
„Magic In 5″ este singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, câștigătorul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu în valoare de 5000 euro și posibilitatea încheierii unui contract cu Cat Music.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=n6vB_GkmBhk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *