ADDA începe cursa „Te Cunosc De Undeva"
2020-09-10 21:26:17

ADDA a acceptat provocarea transformărilor și a decis să participe în cadrul celui de-al 15-lea sezon „Te Cunosc De Undeva”.
Premiera noului sezon „Te Cunosc De Undeva” are loc sâmbătă, 12 septembrie de la ora 20:00, iar ADDA va cunoaște și va interpreta personajele pe care ruleta le alege și care de multe ori i-a pus pe concurenți în ipostaze mai puțin confortabile.

„«Te Cunosc De Undeva» e o provocare frumoasă în care o să renunț la tot ce înseamnă ADDA Baladda și o să intru în pielea altor artiști. O să mă distrez copios, dar cu siguranță o să mă și stresez un pic când o să am personaje grele. E încă o experiență de bifat! Abia aștept să vedeți”, declară artista.

Alături de ADDA îi vom vedea în cel de-al 15 lea sezon pe Monica Anghel alături de Marcel Pavel, pe Romică Ţociu alături de Adriana Trandafir, pe Liviu Vârciu alături de Andrei Ștefănescu, dar și pe Cătălina Grama (Jojo), Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu.
În toamna anului trecut, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care ADDA o trăiește alături de soțul ei, „Femei”, un statement muzical dedicat femeilor, „Fals”, o piesă despre „granița fină” dintre prietenie și minciună, „Stelele”, o piesă pentru cei cu inimi frânte și „Prieteni buni”, un single despre un alt fel de prieteni. În iunie ADDA încheie albumul cu cel de-al 12 lea single, o colaborare de succes cu Smiley pentru „Sâmbătă seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a adunat peste opt milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *