Aazar lansează „DIVA", feat. Swae Lee & Tove Lo
2019-05-10 22:07:08

Aazar pare a fi de neoprit și, după un an de muncă de studio, lansează acum „Diva”, o colaborare inedită cu Swae Lee și Tove Lo, care ne va rămâne întipărită în minte instant.

Talentatul artist francez, Aazar, are o carieră prolifică, fiind cunoscut pentru producerea remixurilor oficiale ale unor piese precum „Flames” (David Guetta) și „My Love” (Martin Solveig), dar și pentru colaborările sale cu Cesqueaux, Yellow Claw & Moksi (Shanghai Nights Album); recentă fiind colaborarea sa cu The Chainsmokers pentru „Siren”, hit-ul care a acaparat o lume întreagă.
Povestea piesei „Diva” a început în 2018, în momentul în care Swae Lee și Aazar s-au întâlnit întâmplător la Paris, în timpul Fashion Week, și au căzut de acord că vor colabora în curând.
După un an, aceștia filmau deja videoclipul piesei în LA, alături de Tove Lo, pentru că nimeni altcineva nu ar fi putut să redea spiritul acestei piese mai bine decât ea. SeySey, producătorul francez de muzică urbană, și ADP, cunoscutul artist londonez, care a mixat piesa, li s-au alăturat celor trei, iar rezultatul este o piesă incredibilă, care va propulsa direct ascultătorul într-o altfel de lume.
Filmat în California, videoclipul piesei „Diva” este regizat de un duo de regizori francezi, Original Kids, a cărei vizune aparte a reușit să surprindă perfect chimia dintre cei trei artiști.

Pe lângă munca solicitantă de studio, Aazar a petrecut ceva timp și în bucătărie, reprezentând cu mândrie cultura gastronomică franceză. Luând în considerare polivalența artistică a acestuia, este irelevant a mai menționa că „Diva” este rețeta succesului garantat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *